Прве награде за најлепше баште освојиле Суада Ахметагић и Божана Павловић

Прве награде за најлепше баште освојиле Суада Ахметагић и Божана Павловић

У овогодишњој акцији „За цветне оазе Пријепоља, Нове Вароши и Прибоја“ према гласовима публике најлепша је башта Суаде Ахметагић из прибојског села Крајчиновићи. Фотографије њене цветне оазе добиле су 531 глас.

Хвала свим спонзорима, хвала свим људима који су гласали! Мени је заиста било задовољство да учествујем у најлепшем такмичењу које постоји. Веома сам узбуђена и надам се да ће се следеће године мој Прибој мало више укључити у ову акцију, јер код нас има пуно лепих пејзажа, дворишта и свега – истакла је Суада Ахметагић.

Башта Горице Милетић према броју ваших лајкова нашла се на другом месту, док је цветна оаза Росанде Матовић заузела треће место.

Награде за прва три места доделио је и трочлани жири, кога су сачињавали инжењер хортикултуре Мирсад Садиковић Зец, директорка Јавног предузећа „3. септембар“ Сузана Шуљагић и прошлогодишња победница наше акције Емина Бајрамовић.

Према оцени стручног жирија, трећу награду је добила башта Бебе Хаџалић из пријепољског насеља Велика Жупа, другу награду освојила је цветна оаза Миодрага Ристића из Нове Вароши, док је награда за најлепшу башту отишла у руке Божани и Мирољубу Павловић из Пријепоља.

Ја се захваљујем прво Форуму, поздрављам све учеснике, али дугујем захвалност и жирију што су за нас обезбедили овако лепе награде. Захваљујем се и свим гласачима који су баш нама поклонили свој глас – истакла је Божана Павловић, којој је стручни жири доделио прву награду.

Акцију су једанаесту годину за редом организовали Форум жена Пријепоља и ТВ Форум уз помоћ донатора и пријатеља Акције.

Захвалност дугујем пре свега учесницима и учесницама ове наше акције, који су фотографисали своје цветне оазе, послали нам и изложили се том јавном суду. Није било једноставно допустити гласачима да завире у ваше цветне кутке, да анализирају, како би одлучили коме да поклоне свој глас – рекла је овом приликом Милева Малешић, директорка ТВ Форум.

Свечана додела награда одржана је у галерији пријепољског Дома културе, а у овогодишњој акцији за титулу најлепше конкурисало је 15 башти из Пријепоља, Прибоја и Нове Вароши.

Захваљујући бројним дародавцима и пријатељима акције, сви учесници су награђени вредним поклонима.

Акцију су подржале туристичке организације Пријепоља, Прибоја и Нове Вароши, као и комунална предузећа из ова три града.

Пријатељи акције су и појединци, али и бројне фирме из ове три општине: Расадник цвећа „Табашевић“, Салон за масажу „Симфони“, Трговина „Авдић“, хотели „Златарски златник“, „Златарски бисери“ и „Панорама“ са Златара, Цвећара „Викторија“, Удружење пчелара, „Стилекс“, ресторан „Кањон“, фирма „Емилио Штехер“, предузеће „Браћа Томашевић“, Фризерски салон „Алма“, „Ћатић компани“ са производима бренда „Валц“, сликари Душко Мандић и Драган Нешић, Рефко Адиловић, фризерски салон „Алма“, цвећара „Драгана Дивац“ , Дом културе и фирма „Ес комерц“ са својим природним производима бренда „Волим“.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *