Први међународни турнир фудбалског клуба „Полимље“ за дечаке млађе од 12 година, биће одржан у суботу, 11.јуна на градском стадиону

У години када фудбалски клуб „Полимље“ обележава 90 година постојања, биће одржан први међународни турнир у фудбалу за дечаке који су 2004,2005-2006 и 2007.годиште.

„То је међународни турнир, који би требало да постане традиционалан. Учествоваће деца из Пљеваља, Рудог, Нове Вароши, Прибоја и локални клубови из Пријепоља. То су три генерације, по 10-12 такмичара, укупно око 230 деце. Позивамо све навијаче да дођу и погледају „бисере“ будућег „Полимља“ – рекао је Зоран Мосуровић, тренер млађе категорије у ФК „Полимље“. Додаје да су обезбеђене награде за прва три места- медаље и пехари, као и награде за најбољег стрелца, голмана и играча.

Док мали фудбалери тек улазе у свет такмичења и спортских успеха, њихове старије колеге, фудбалери „Полимља“ играју одлучујућу утакмицу за останак у лиги. У оквиру последњег, 30 кола групе зона Дрина, противник је екипа „Јединство“ из Владимироваца. Утакмица почиње у  недељу 12.јуна, у 17 сати и 30 минута на Градском стадиону, а подршка публике у борби за опстанак је преко потребна.

Д. Симовић

 

Подели на мрежама

Повезани чланци