Ремзија Фетаховић на челу повереништва Странке правде и помирења за Пријепоље

Ремзија Фетаховић на челу повереништва Странке правде и помирења за Пријепоље

Конститутивна седница новог повереништа Странке правде и помирења за Пријепоље одржана је у суботу у Новом Пазара а за повереника, који ће предводити повереништво са 22 члана, изабран је Ремзија Фетаховић. Председник странке Усаме Зукорлић рекао је да је општински одбор распуштен због лоших резултата у градском језгру Пријепоља а да ново повереништво чине угледни људи из Пријепоља, Бродарева и Комарана.

На конститутивној седници, у повереништво Странке правде и помирења за Пријепоље изабрана су 22 члана које ће до изборне скупштине за нови општински одбор предводити Ремзија Фетаховић а за за помоћнике повереника изабрани су Насо Планић, Алиса Таловић и доктор Елмедин Чичић.

Чичић је, на конференцији након одржане седнице, нагласио да се сада окреће нова страница у историји Странке правде и помирења у Пријепољу и да је изабран тим људи који ће сигурно оправдати поверење председништва странке, и који од оснивања странке носи све муфтијине идеје у срцу и души, и никаквих колебања код њих није било.

Повереник за Пријепоље Ремзија Фетаховић истакао је да је овај тим људи спреман да максимално уложи себе без икаквих личних интересе. Он је рекао и да ово значи повратак Странке правде и помирења у коалициону власт општине Пријепоље. Резултат на претходним изборима је остварен у немогућим условима, захваљујући личном укључивању људи, који сада чине повереништво, у кампању. Иако је резултат респектабилан, он је далеко испод реалних могућности и то ће доказати на првим следећим изборима, рекао је Фетаховић.

Председник Странке правде и помирења Усаме Зукорлић нагласио је да је ово странка људи који су се удружили да се заједно боре за веће интересе народа. Оценио је да су изборни резултати унапређени у бродаревском и комаранском крају али да је у градскум језгру било потпуно супротно.

Он је позвао све они који су били поколебани од чланова странке, упосленика у општини Пријепоље, државним установама и школама, да се држе Странке правде и помирења и да се не плаше, јер ће их Странка правде и помирења заштитити ако буду уцењени. Рекао је и да нико неће имати могућности у окриљу СПП-а да их тера на корупцију и да од њих узима зараду. Обичај, који је неко покушао да уведе у странци, да узима проценат од упосленика, ми то укидамо – рекао је Зукорлић, додавши да ово није странка једног човека, ма ко он био.

Подели на мрежама

Повезани чланци