Сабор трубача у Коловрату у петак, 6. септембра

Сабор трубача у Коловрату у петак, 6. септембра

Сабор трубача у Коловрату прерастао је у традиционалну манифестацију која из године у годину окупља све већи број љубитеља овог звука. Иако је прошлогодишњи добитник Златне трубе на Сабору у Гучи, Марко Трнавац из Пожеге, карту за учешће обезбедио баш на Сабору у Коловрату, манифестација ове године није такмичарског карактера.

Очекујемо најмање 10 оркестара или 12, јер два још нису потврдила долазак. Учествоваће здравичари, певачке групе и културно – уметничко друштво Дома културе. Манифестација почиње у петак, у 18 часова на платоу робне куће на Коловрату. Претходне две године, 2017. и 2018. године, смо били предтакмичарски центар, а ове године је саборски одбор у Гучи донео одлуку да се укину предтакмичења у Коловрату, Сурдулици и у Ковачици у Новом Саду, због малог броја оркестара  – каже директор Туристичке организације Пријепоља Небојша Свичевић. 

Организатори очекују велики број посетилаца, као и претходних година.

Гарантујемо добар провод и позивамо све суграђане да се одазову и да проведу једно лепо и пријатно вече у нашој општини.

Организатори Сабора трубача у Коловрату су Удружење грађана „Коловрат“, Туристичка организација Пријепоље и општина Пријепоље.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *