Сарајевска представа „Четвороугао“  вечерас гостује у пријепољском Дому културе

Сарајевска представа „Четвороугао“ вечерас гостује у пријепољском Дому културе

Пријепољска публика имаће прилику да ужива у извођењу комедије „Четвороугао“ у којој једну од главних ликова тумачи пријепољац Адмир Шеховић.

„Прича је апсурдна, комедија која говори о варању у браку. Ја сам тај који је преварен, затекнем своју жену са љубавником који ми без трунке срама каже изађи и дођи за сат времена и све ћемо се договорити. Смеха никад довољно тако да ће људи сигурно уживати“ – каже Шеховић.

Осим нашег саговорника, у представи глуме Ивана Војиновић и Един Авдагић, које ће публика препознати по улогама у популарној серији „Луд, збуњен, нормалан“. Занимљиво је да троје глумаца изводи представу под називом „Четвороугао“.

seha

„То је та цака због које ће доћи до трагикомедије јер је та четврта особа која се спомиње, а никад не појави узрок свих јада“ – открива нам глумац Адмир Шеховић, а каже да за остатак приче треба да погледамо представу.

С обзиром да је настала на крају позоришне сезоне, у јуну, представа је до сада имала 3 извођења, а Адмир Шеховић је искористио летњу паузу у позоришту у Сарајеву, да са колегама наступи у свом родном граду.

Текст и режију за комедију „Четвороугао“ потписује Адмир Црвчанин, док је продуцент Моамер Касумовић. Представа ће бити изведена у Дому културе у четвртак, 21. јула у 21 час.

Подели на мрежама

Повезани чланци