Спортисти и спортисткиње подржавају кампању Телевизије Форум

Спортисти и спортисткиње подржавају кампању Телевизије Форум

Кампању за прикупљање средстава за набавку опреме, коју је Телевизија Форум покренула на сајту донације.рс, у претходне две седмице подржали су многи грађани и грађанке Пријепоља и поштоваоци наше телевизије широм Србије. Међу онима који подржавају наш рад су и спортисти и спортски радници.

Путем својих медијских садржаја Телевизија Форум свакодневно, већ једанаест година, информише грађане и грађанке Пријепоља о најважнијим догађајима у својој локалној заједници. Велики део медијских садржаја посвећен је спортским дешавањима, на терену и ван њега, промоцији младих и успешних спортиста и спортисткиња из Пријепоља и околине. Колико је Телевизија Форум важна за њих?

Телевизија Форум је полако али сигурно постала симбол нашег града и представља нас у најбољем могућем светлу. Увек је ту уз нас спортисте, прати сва могућа дешавања везана за наш град и хтео бих овом приликом да позовем све грађане да подрже њихову кампању како би постали још бољи и јачи – рекао је фудбалер и бивши капитен „Полимља“ Емир Хамзић.

Председник и дугогодишњи тренер КК „Милешевац“ Игор Голубовић сматра да Телевизија Форум значи много грађанима Пријепоља и да је то је једини вид комуникације наших суграђана са актуелним дешавањима у Пријепољу.

Петком имамо све када се игра која утакмица, а већ понедељком имамо све резултате, јер нису сви у могућности да посете утакмице. Све то сазнају захваљујући  Телевизији Форум, а то спортским клубовима много значи – истакао је Голубовић.

Слично мишљење имају и млади спортисти.

Телевизија Форум нам је велика подршка јер спортистима значи када неко примети њихов труд и када их прати кроз све успехе и неуспехе. То нам је од велике помоћи да наставимо да радимо и огроман подстицај за даље – сматра одбојкашица „Трендтекса“ Теодора Брзаковић.

Пријепоље је одувек било расадник добрих и талентованих спортиста и спортисткиња.

Телевизија Форум, од самог свог почетка, свакодневно извештава јавност о њиховим успесима са фудбалских, одбојкашких, кошаркашких, рукометних, атлетских терена, а велики простор дајемо младим и још увек неафирмисаним спортистима.

Ви први дођете и направите интервју са младим играчима и тако му дате на пажњи изначају и тако се то дете веч осећа боље, сигурније и другачије јер је већ неко чуо за њега. И у том смислу Телевизија Форум значи пуно за младе и још увек неафирмисане спортисте – закључује Голубовић и позива све спортске колективе да подрже једину праву телевизију у граду.

Теодора Брзаковић сматра да Телевизија Форум даје подстицај малим спортистима јер само појављивање на њој је знак да смо успели.

А подржати нас можете онлајн на донације.рс или уплатом на жиро рачун: 105-2241595-60.  Уз нову опрему и садржаји које вам убудуће будемо пласирали биће квалитетнији и бољи.

Опширније о томе зашто спортисти подржавају Телевизију Форум погледајте у видео прилогу:

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *