ИЗБОРИ 2020.

,

Политика

СПС: Не тражимо гласове већ нудимо услуге

Социјалистичка партија Србије не тражи гласове, већ нуди услуге, порука је коју ова странка шаље за предстојеће изборе. А како би доказао да је то заиста тако, општински одбор странке у Пријепољу на четири локације анкетирао је грађане и грађанке који су износили своје проблеме, а Социјалистичка партија ће покушати у будућности да нађе начин да их реши.

Пунктови за анкетирање постављени су на три места у центру града и на Коловрату, а током трајања кампање, обићи ће све месне заједнице, поручују из општинског одбора Социјалистичке партије Србије. План је да се изнети проблеми размотре и одреде приорити за решавање.

Уколико грађани у нама препознају одговорног политичког партнера, ми ћемо у будућој извршној власти на локалу и у републици, покушати да са осталим коалиционим партнерима, уђемо у поступак решавања тих проблема – каже председник ОО СПС Станко Кијановић.

Екологија, туризам, привреда и пољопривреда, области су којима ће ова странка посвећивати највише пажње. Проблем депоније Стањевине је незаобилазан, а према речима Кијановића, који у садашњој власти обавља функцију заменика председника општине, ипак се не креће са мртве тачке.

У задње четири године, без лажне скромности, мојим залагањем преко партијске инфраструктуре, преко потрпедседника Владе Ивице Дачића и министра екологије, ја сам сугерисао доношење Уредбе која регулише решавање депоновање смећа – објашњава Кијановић.

И за развој туризма ова странка има план, а то је инфрсатруктурно повезивање три туристичке дестинације: Милешево, Водена Пољана и Златар

Радна права и развој привреде морају ићи руку под руку, мишљења је Кијановић.

Људи плаћају, држава поткрада. Људима се даје надоканада на руке, без пореза, а уплаћује им се минималац – каже Кијановић.

Самоуверени су челници партије да ће бити у власти и након предстојећих избора.

Социјалистичка партија Србије на локалне изборе у Пријепољу излази са Српском напредном странком, Српском радилкалном странком, Партијом уједињених пензионера Србије и организацијом „Стуб“. На парламентарним   изборима, ова странка је на листи са Јединственом Србијом.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *