Троје кандидата из Пријепоља на листи „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка“

Троје кандидата из Пријепоља на листи „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка“

На трећој потврђеној листи за парламентарне изборе „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка“ налази се троје кандидата из Пријепоља. На листи Ивица Дачић – „Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија – Драган Марковић Палма“ нема предложених кандидата из Пријепоља.

На листи „Др Војислав Шешељ – Српска радикална странка“ на 17 месту је ветеринарски техничар из Пријепоља Зоран Деспотовић. Мастер географије Дијана Милановић је на 50 месту, док је мастер економисткиња Драгана Вараклић на 69 месту. Из суседних општина Прибој и Нова Варош нема предложених кандидата на овој листи.

На листи „Ивица Дачић – Социјалистичка партија Србије, Јединствена Србија  – Драган Марковић Палма“ нема предложених кандидтата из Пријепоља и Нове Вароши. Из Прибоја су предложене дипломирана политиколошкиња Дијана Радовић на 15 месту, док је на 130  предузетница Душанка Гардовић.

Републичкој изборној комисији до сада су поред ове две листе, потврђене и листе „Александар Вучић – за нашу децу“ и „Савез војвођанских Мађара – Иштван Пастор“.

Парламентрани избори заказани су за 26. април.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *