У Пријепољу 10 новоозаражених – Нагли пораст броја оболелих у Ужицу

У Пријепољу 10 новоозаражених – Нагли пораст броја оболелих у Ужицу

Завод за јавно здравље Ужице потврдио је у Пријепољу 10 нових случајева инфекције корона вирусом, од укупно 195 колико је у последња 24 сата регистровано у Златиборском округу. Нагли пораст броја оболелих бележи се у Ужицу.

За разлику од претходног дана, када је у Пријепољу забележено 24-оро новооболелих у једном дану, последњи подаци Завода за јавно здравље Ужице показују смањење за 14 особа. Са 10 новозаражених, у Пријепољу је од почетка епидемије корона вирусом инфицирано 607 особа.

Највећи број новооболелих поново бележи Ужице, где је у последња 24 сата регистровано 66 нових случајева инфекције. Следе Ариље са 36, Пожега са 25, Чајетина са 19, Бајина Башта са 14, Прибој са 13, Косјерић са 6, док је су у Новој Вароши и Сјеници регистроване по три новооболеле особе.

Од почетка епидемије у Златиборском округу укупно је заражена су 4.336 особа.

Пораст броја оболелих у Златиборском округу одразио се и на број хоспитализованих  у Општој болници у Ужицу, где је према последњим подацима смештено 19 пацијената,  17 их је на интензивној нези, од којих  је 10 на респиратору. У Ковид болници у Kрчагову смештено је 15 пацијената више у односу на јуче, укупно 143, док је у изплационом одељењу Опште болнице Ужице у Пожеги смештено 35 пацијената.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *