У Пријепољу 24 новооболеле особе – највише у једном дану од почетка епидемије

У Пријепољу 24 новооболеле особе – највише у једном дану од почетка епидемије

Завод за јавно здравље Ужице потврдио је у Пријепољу 24 нова случаја инфекције корона вирусом, од укупно 199 колико је у последња 24 сата регистровано у Златиборском округу.

За разлику од претходног дана, када је у Пријепољу забележено шест новооболелих у једном дану, последњи подаци Завода за јавно здравље Ужице показују повећање  броја новооболелих за 18 особа. Са 24 новозаражене особе у Пријепољу је од почетка епидемије корона вирусом инфицирано 579 особа.

Највећи број новооболелих поново бележи Ужице, где је у последња 24 сата регистровано 49 нових случајева инфекције. Нагли скок оболелих  у односу на претходни извештај забелажен је у Ариљу где је регистровано 40 новозаражених особа. Већи број заражених бележе још Прибој и Косјерић, где је позитиван налаз добила  21, односно 20 особа. Двоцифрен број бележе Пожега и Чајетина са по 14 нозаражених особа. Следе Бајина Башта са 9, Нова Варош са 5, док су у Пожеги регистроване три новооболеле особе.

Од почетка епидемије у Златиборском округу укупно је заражена су 4.141 особа.

Према најновијим подацима које смо добили из Опште болнице Ужице у изолационом одељењу се налази 16 пацијената, ни један није на респиратору.

У Општој болници у Ужицу је према последњим подацима смештено 15 пацијената, позитивних или са сумњом на Ковид 19, 13 их је на интензивној нези, од којих  је 5 на респиратору. У Ковид болници у Kрчагову смештено је 7 пацијената више у односу на јуче, укупно 128, док су у изплационом одељењу Опште болнице Ужице у Пожеги смештена 33 пацијента.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *