У Пријепољу шест новозаражених особа за седам дана

У Пријепољу шест новозаражених особа за седам дана

Током претходних седам дана у Пријепољу је забележено 6 нових случајева инфекције корона вирусом, укупно 27 у Златиборском округу, саопштио је Завод за јавно здравље Ужице. У Србији су у претходна 24 сата од последица корона вируса преминуле две особе, док су потврђена 152 нова случаја инфекције, најновији су подаци Министарства здравља.

 

Осим 6 случајева у Пријепољу, у периоду од 7. до 13. октобра на територији Златиборског округа корона вирус је потврђен код још 21 особе – код седам особа из Прибоја, код шест из Нове Вароши и Ужица и код две особе из Пожеге.

Према подацима ужичког Завода за јавно здравље од почетка епидемије у Пријепољу је корона вирусом инфицирано 216 особа, док је, са 27 новопотврђених случајева, укупан број оболелих у Златиборском округу порастао на 2.649.

Oд претходног извештаја у Србији је тестирано 7.177 особа. На корона вирус позитивно је њих 152-оје, што је за 85 особа више у односу на претходни дан. У последња 24 сата преминуле су још две особе, укупно 767 од почетка епидемије.

И број хоспитализованих особа је у благом порасту. На болничком лечењу налази се 329 пацијената, док је на респираторима њих 22.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *