У Пријепољу шест новозаражених у последња 24 сата

У Пријепољу шест новозаражених у последња 24 сата

Завод за јавно здравље Ужице потврдио је у Пријепољу 6 нових случајева инфекције корона вирусом, од укупно 71 – ог колико је у последња 24 сата регистровано у Златиборском округу.

За разлику од претходног дана, када је у Пријепољу забележен највећи број оболелих у једном дану, последњи подаци Завода за јавно здравље Ужице показују смањење броја новооболелих за 17 особа. Са 6 новозаражених у Пријепољу су од почетка епидемије корона вирусом инфициране 573 особе.

Највећи број новооболелих бележи се у Ужицу, где је у последња 24 сата регистровано 35 нових случајева инфекције. Двоцифрен број новозаражених, 10 бележи још само општина Нова Варош. Следе Бајина Башта са 7 новооболелих, Прибој и Чајетина са по 4, Ариље и Сјеница са по 2, док је у Пожеги регистрована једна новооболела особа.

Од почетка епидемије у Златиборском округу укупно је заражене су 3.942 особе.

У Општој болници у Ужицу је према последњим подацима смештено 18 пацијената, позитивних или са сумњом на Ковид 19, 13 их је на интензивној нези, од којих  је 4 на респиратору, што је за 6 мање у односу на претходни дан. У Ковид болници у Kрчагову смештено је 8 пацијената више у односу на јуче, укупно 128.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *