Удружење Форум жена Пријепоља предложено за награду општине Пријепоље

Удружење Форум жена Пријепоља предложено за награду општине Пријепоље

За доделу награда општине Пријепоље, јавног признања Почасни грађанин и захвалница своје предлоге јавно су објавили члан општинског већа Зулкефил Бато Садовић и одборници Санџачке демократске партије. Иницијативе су поднели за укупно 16 појединаца и колектива. За награду је предложено и Удружење Форум жена Пријепоља.

Одборници Скупштине општине Пријепоље Есад Хоџић, Самира Ћосовић, Јасмина Ровчанин, Јасмина Деленџић, Изудин Шантић, Суанита Челебић и Осман Ћатић, предложили су да се јавно признање Почасни грађанин општине Пријепоље додели Џенану Лончаревићу из Пријепоља, за уметнички рад и изузетан допринос у афирмацији општине Пријепоље.

За награду општине Пријепоље, одборници Санџачке демократске партије предложили су Удружење Пријепољаца у Београду за посебан допринос друштвеном развоју општине Пријепоље, Удружење Форум жена Пријепоља за допринос побољшању квалитета живота жена, Немању Петрића за постигнуте резултате на државним и иностраним такмичењима у одбојци и Армина Синанчевића за постигнуте резултате на државним и иностраним такмичењима у атлетици, дисциплина бацање кугле.

Члан општинског већа др Зулкефил Бато Садовић је поднео иницијативу да захвалнице општине Пријепоље за остварене резултате из области здравства и изузетан допринос у лечењу најтежих пацијената у Ковид болницама у Београду и Србији добију: анестезилози из Пријепоља: др Сенада Садиковић, др Елвир Аличковић, др Милош Нововић и др Љубинко Радаковић. Такође, предложени су и др Биљана Гојаковић –нефролошкиња и анестетичари Сања Вујашевић и Милош Морачанин.

Зулкефил Бато Садовић предао је иницијативу и да захвалнице добију Дом здравља у Пријепољу, Ковид амбуланта ДЗ у Пријепољу, Служба Хитне помоћи и Пријемно ургентна Служба Болнице у Пријепољу.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *