Ухапшен Подгоричанин због угрожавања саобраћаја и удеса у Бистрици

Ухапшен Подгоричанин због угрожавања саобраћаја и удеса у Бистрици

Припадници Министарства унутрашњих послова у Пријепољу, у сарадњи са Основним јавним тужилаштвом у Пријепољу, ухапсили су Л. Б. (2001. годиште) из Подгорице, због постојања основа сумње да је извршио кривичнa делa угрожавање јавног саобраћаја и непружање помоћи лицу повређеном у саобраћајној незгоди. Полицијски службеници су ухапсили и С.Х. (1979. годиште) из Пријепоља због постојања основа сумње да је извршио кривично дело ометање службеног лица у вршењу службене дужности.

Двадесетдвогодишњи Подгоричанин се сумњичи да је јуче поподне у месту Бистрица, управљајући „голфом“, прешао у супротну коловозну траку, због чега је тридесетседмогодишњи возач „мерцедеса“, који му је ишао у сусрет, слетео са пута и преврнуо се на кров. Л. Б. се потом удаљио са места незгоде, а полиција га је убрзо пронашла и ухапсила.

Двадесетосмогодишња путница у „мерцедесу“ збринута је у Општој болници у Пријепољу где су јој констатоване лаке телесне повреде. Осумњиченом је, по налогу Основног јавног тужилаштва у Пријепољу, одређено задржавање до 48 сати и он ће, уз кривичну пријаву, бити приведен тужиоцу.

Припадници МУП-а у Пријепољу, у сарадњи са Основним јавним тужилаштвом, ухапсили су и С. Х. (1979. годиште) из Пријепоља, због постојања основа сумње да је извршио кривично дело ометање службеног лица у вршењу службене дужности. Он се, како се сумња, возећи „голф“ оглушио о наређење полиције да стане, а потом се удаљио, зауставио аутомобил и пешице покушао да побегне. Полиција га је убрзо сустигла и алкотестирањем утврдила да је возио са 1,55 промила алкохола у организму, па ће против њега бити поднета и одговарајућа прекршајна пријава, наводи се у саопштењу Полицијске управе из Пријепоља.

Подели на мрежама

Повезани чланци