ВИДЕО: Кандидат ДСС за председника Србије проф. др Александар Поповић: „Неопходно прекинути партијско запошљавање у Србији“

ВИДЕО: Кандидат ДСС за председника Србије проф. др Александар Поповић: „Неопходно прекинути партијско запошљавање у Србији“

„Ови избори су не само корак да се промени власт  већ и политика у Србији“, рекао је на конференцији за медије, током посете Пријепољу председнички кандидат ДСС-а , проф.др  Александар Поповић. Нагласио је да Србија мора бити земља у којој ће закони важити за све, како за обичне грађане тако и за синове Томислава Николића и Муамера Зукорлића због бесправне градње, Ненада Чанка и Сулејмана Угљанина када траже да се прекрши Устав Србије.

Каже да ће као председник сарађивати са извршном власти и покретати многе иницијативе, а једна ће бити измена Кривичног законика где ће се протекционизам приликом запошљавања на основу партијске припадности сматрати кривичним делом. Залаже се за војну неутралност Србије, а што се тиче Европске уније, против је тога да бриселска бирократија одлучује о судбини Србије.

Председник ОО ДСС-а у Пријепољу Вукосав Томашевић  је истакао да се кандидат ДСС Александар Поповић, професор  на Хемијском факултету Универзитета у Београду, вишеструки  југословенски атлетски рекордер и репрезентативац, од осталих кандидата на овим изборима издваја бриљантном научном и спортском каријером, као и успешним политичким радом у Влади Војислава Коштунице.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *