(ВИДЕО): Муамер Зукорлић у Пријепољу позвао бираче да гласају за Александра Вучића

(ВИДЕО): Муамер Зукорлић у Пријепољу позвао бираче да гласају за Александра Вучића

Посланик Бошњачке демократске заједнице Санџака Муамер Зукорлић састао се са председником општине Даргољубом Зиндовићем и сарадницима. Главна тема састанка били су председнички избори и подршка БДЗ-а председничком кандидару Александру Вучићу. Састанак је био и прилика да локална власт упозна Зукорлића са актуелним проблемима у општини Пријепоље, а он је дао обећање да ће урадити све да убрза њихово решавање.

Проблеми са депонијом, путном инфраструктиром, водоснабдевањем наслеђени су проблеми од претходне власти, рекао је Зукорлић, али га је тренутна власт у Пријепољу која је парадигма новог и правог заједништва, уверила да је озбиљна у решавању свих  проблема.

Бошњачки народ као мањина у Србији своје циљеве може да оствари само ако у Беогрaду имају озбиљног партнера, рекао је Зукорлић, а као прави показао се Алекасандар Вучић. Глас Вучићу на председничиким изборима је глас за дуготрајан мир и помирење.

“Искрена реч подршке важнија је у једном дану него неискрене месецима”, одговор је Зукорлића на питање зашто је подршка БДЗ-а Вучићу стигла тек пре 10-так дана.

Председник општине Драгољуб Зиндовић захвалио се на  подршци БДЗ-а и посланика Муамера Зукорлића кандидату за председника Александру Вучићу.

 

 

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *