Владимир Бабић: Посета Недимовића најава бољих дана за Пријепоље

Владимир Бабић: Посета Недимовића најава бољих дана за Пријепоље

Бранислав Недимовић, министар пољопривреде и носилац листе на републичким изборима „Александар Вучић – за нашу децу“, посетио пријепољске напредњаке. Недимовић је истакао да ће се улагањима у пољопривреду и инфраструктуру допринети остваривању економског програма Србија 2020-2025. Након локалних избора отворени смо за сарадњу са свима којима желе да Пријепоље крене у корак са Србијом, поручили Владимир Бабић, кандидат за председника Општине, и народни посланик Крсто Јањушевић.

Недимовића су дочекали носилац листе, коју предводи СНС, на локалним изборима Владимир Бабић, координатор СНС-а за Златиборски, Моравички и Рашки округ Крсто Јањушевић и чланови и симпатизери странке са којима је одржао кратак састанак посвећен предизборној кампањи. У обраћању медијима истакао је економски програм Србија 2020-2025. чији је циљ просечна зарада од 900 и пензије од 440 евра. Каже да то није празна прича и да иза њих стоје резултати. Недимовић је најавио нове програме субвенција у ресору пољопривреде, који се реализују са Светском банком, и истакао значај улагања у инфраструктуру и довођења страних инвеститора.

Осврћући се на лоше стање у Пријепољу и застој у овим областима народни посланик Крсто Јањушевић је рекао да није сигуран да би локална самоуправа имала да понуди одговарајући простор и услове некој компанији која би сада дошла у Пријепоље. Каже да мора постојати много локалних иницијатива и вере у пројекте, наводећи пример Индустријске зоне у Прибоју.

Владимир Бабић каже да га радује посета Недимовића. Нада се да је ово најава бољих дана за Пријепоље у којем је све стало. Рекао је да напредњаци имају снаге да се прихвате решавања нагомиланих проблема на локалу и да ће искористити сва доступна средства како би остварили бржи развој Пријепоља.

Говорећи  о постизборним коалицијама у Пријепољу Јањушевић и Бабић су рекли да је СНС отворен за сарадњу са свима који желе да Пријепоље крене у корак са Србијом.

Опширније у видео прилогу:

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *