Пола месеца кампање ТВ Форум за набавку опреме – Прикупљено 22 одсто средстава

Пола месеца кампање ТВ Форум за набавку опреме – Прикупљено 22 одсто средстава

За 14 дана трајања кампање прикупљено је 106 хиљада динара, од 474 хиљаде колико је неопходно да модернизујемо своју опрему, како бисмо остали у кораку са временом и производили још квалитетније садржаје. Међу донаторима, су бројни грађани и грађанке Пријепоља, али и других градова широм Србије, успешни привредници са локала и бројни пријатељи наше куће. Највећа донација до сада, у износу од 20 хиљада динара, стигла нам је од фирме Логистик поинт власника Миле и Крсмана Крповића. Са по 10 хиљада динара подржали су нас грађевинске фирме „Јоновић градња“ власника Сенада Јоновића, „Бетон“ Родољуба Вукојевића и „Простор“ Вукадина Новковића. Осим њих захвалност дугујемо и свим осталим донаторима који су препознали наш једанаестогодишњи труд и рад.

До краја кампање остало је још 37 дана, а ваша подршка нам је и даље неопходна. Донирати можете на два начина, на сајту донације.рс или уплатом на наш жиро рачун : 105-2241595-60

Сав новац који се прикупи и који ви донирате биће употребљен искључиво за набавку опреме и не може се искористити у друге сврхе.

Подели на мрежама

Повезани чланци