За три дана у Ковид амбуланти ДЗ Пријепоље обављена 224 прегледа

За три дана у Ковид амбуланти ДЗ Пријепоље обављена 224 прегледа

Да је епидемиолошка ситуација у Пријепољу и даље нестабилна показују подаци из Ковид амбуланте Дома здравља Пријепоље, где су у претходна три дана прегледана 224 пацијента. Од тог броја 132 особе на преглед су дошле први пут.

У петак је у Ковид амбуланти пријепољског Дома здравља обављено 80 прегледа. Од тог броја 60 су били први, а 20 контролни прегледи. У суботу су Ковид амбуланту посетила 63 пацијента. Њих 26-оро се прегледало први пут, док је 37 пацијената обавило контролни преглед. Највише прегледа обављено је у недељу, када се због симптома сличних корона вирусу на преглед јавила 81 особа, 46 први пут, а 35 особа се јавило због контролног прегледа.  

Након утврђене дијагностике, током ова три дана, на интерно одељење Опште болнице Пријепоље упућено је 5 пацијената. Исто толико их је транспортовано на Инфективно одељење Опште болнице Ужице. Остали пацијенти са прописаном терапијом и датим саветима упућени су на кућно лечење.

Ковид амбуланта Дома здравља Пријепоље ради сваког радног дана и викендом од 7 до 20 сати. Све неопходне информације могу се добити и на број телефона 064 81 70 578.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *