„Заједно можемо много“ – хуманитарна акција за Амину Мулагановић

„Заједно можемо много“ – хуманитарна акција за Амину Мулагановић

Акцију за помоћ у лечењу Амине Мулагановић која болује од тешке неуро-мускуларне болести, спиналне мишићне атрофије типа 2, Канцеларија за младе општине Пријепоље организује заједно са Техничком школом и својим волонтерима.

Акција коју ћемо реализовати у четвтак је осмишљена тако да ће тог дана волонтери продавати сувенире које су сами израдили специјално за ову акцију и балоне за најмлађе посетиоце који ће имати посебну поруку. Сарадник у овој хуманитарној акцији је и Техничка школа, заједно са својим ученицима и професорима, који су удруженим снагама осмислили и сашили сјајне артикле које ће продавати. На самој акцији ће бити и постављен рам за сликање и свако ко буде желео може се сликати и на тај начин помоћи нашој суграђанки. Свакако на платоу Дома културе биће постављена и кутија за добровољне прилоге, за оне који желе да помогну малој Амини, а нису расположени за сликање или да нешто купе – каже Милена Јовановић, координаторка Канцеларије за младе општине Пријепоље.

Упркос својој блолести, Амина је са одличним успехом завршила четврти разред. Због високих трошкова сталне неге и скупог лечења, Амини и њеној породици неопходна је подршка.

Сви они који не буду у могућности да присуствују акцији, допринос Амином лечењу могу дати уплатом на динарски или девизни жиро рачун на име Мулагановић Азра, са назнаком „За Амину“.

ОТП банка Србија а.д.

динарски рачун: 325930060021905105

девизни: РС35325934060006648745

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *