Зашто Хадија Кријешторац подржава Телевизију Форум?

Зашто Хадија Кријешторац подржава Телевизију Форум?
Путем својих медијских садржаја Телевизија Форум вас свакодневно информише о најважнијим догађајима на локалу, објективно и професионално. Посебну пажњу посвећујемо садржајима из културе и маргинализованим групама.
Да бисмо наставили да вас информишемо као до сада,  морамо да останемо у кораку са временом и модернизујемо своју опрему. За њену набавку, која ће омогућити технички квалитетније видео садржаје, неопходно је прикупити 474 хиљаде динара. Да је Телевизија Форум веома важна у свакодневном информисању о темама које нису толико популарне, а битне су за обичне грађане и грађанке,  свесна је библиотекарка Хадија Кријешторац.
Ваша програмска шема се заиста обраћа грађанима и ја то сматрам једном вашом већом вредношћу. На тај начин прилично остајете без средстава, не само из буџета,него уопште.Те неке теме где су разни интереси, а сад су најважнији некакви политичи интереси, где би разне групације вама вероватно много више новаца дали – ви сте се одлучили да комуницирате са грађанима, поготово са маргинализованим и мањинским групама. Ви сте свесно изабрали да се ваша телевизија бави „малим човеком“, а избегли сте да промовишете квази велике, квази важне и квази моћне -каже библиотекарка Хадија Кријешторац.

Зашто је битно подржати Телевизију Форум?

Зато што имам веома добро мишљење о Тв Форум као медију. Сматрам га одлично профилисаним и прихватљивим, поготову на овом путу демократизације друштва – сматра Хадија и додаје:
Ја мислим да нам ТВ Форум треба и мислим да треба да настави са радом, да треба да има добре услове за рад и да треба сви да је помогнемо и подржимо. Мислим да тај начин, на који једна мала телевизија у једној малој средини без велике финансијске моћи ради, заслужује нашу подршку, а моју подршку имате, увек сте је имали и имаћете – завршава Хадија Кријешторац уз поруку: 
“ Немојте да живите у медијском мраку! Упалите светло у ваш живот,упалите Телевизију Форум и гледајте и слушајте њихове информације“.

Ако и ви мислите да је Телевизија Форум потребна грађанима и грађанкама Пријепоља,  покажите то вашом подршком. Минималан износ подршке је 500 динара. А донирати можете на два начина: онлајн, на старници донације.рс или уплатом на жиро рачун Форума жена Пријепоља  105-2241595-60  Све уплате  биће објављене на сајту донације.рс.

 

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *