Завршница Летње лиге Бродарево – финале дан раније од планираног

Завршница Летње лиге Бродарево – финале дан раније од планираног

Финале овогодишњег издања Летње лиге Бродарево одржаће се у петак, уместо у у суботу како је раније било планирано, одлучио је организациони одбор, а разлог су најављене временске неприлике за викенд. То значи да ће се у истом дану одиграти обе полуфиналне утакмице, као и сусрет за треће место и финале.

Ко ће бити победник 19. издања Летње лиге Бродарево сазнаћемо већ у петак око поноћи  собзиром да су организатори због највљених временских неприлика одлучили да одигравање финалне утакмице, као и утакмице за треће место, које је било планирано за суботу вече, помере за петак. Почетак је заказан за 23 сата. Сат времена раније одиграће се утакмица за треће место у којој се састају поражене екипе из два полуфинална сусрета која су на програму исте вечери. Најпре ће у 19 сати у првом полуфиналном сусрету снаге одмерити „Мистик Бродарево“ и „Мењачница Еуро Меко -Трговина Ем де“. Након њих, у 20 сати на терен Спортског центра „Јалија“ изаћи ће прошлогодишњи финалисти „Минимал“ и „Сутиван“.

Летња лига Бродарево ове године има рекордан буџет који износи 1.415.000 динара. Највећи део отићи ће за награде које су ове године веће у односу на претходно издање. Тако ће првопласирана екипа добити  450 хиљада динара. Другопласирани тим ће инкасирати 270 хиљада динара. Трећепласираној екипи ће припасти 150 хиљада динара, док ће четвртопласирана екипа добити 15 хиљада динара, колико износи овогодишња котизација. По 5 хиљда динара припашће најбољем играчу, стрелцу и голману турнира, док ће дупло већи износ припасти фер плеј екипи.  

Подели на мрежама

Повезани чланци