Завршница Летње лиге Бродарево – познати сви полуфиналисти

Завршница Летње лиге Бродарево – познати сви полуфиналисти

Летња лига Бродрево улази у саму завршницу. У среду су на Спортским теренима „Јалија“ одигране утакмице четвртфинала, након којих су у трци за титулу победника остале четири најбоље екипе.

Пролаз у полуфинале прва је изборила екипа „Формат 7“ која је у првој четвртфиналној утакмици савладала „Каменорезачку радњу Човић“ резултатом 4:1. Нешто касније придружила им се и екипа „Минимал“, која је са 3:0 била боља од екипе „Поток“. У трећем четвртфиналном сусрету „Прушка месопромет Франца“ је била боља од екипе „Калипсо“ и славила са 4:0. Последњи полуфиналиста одлучен је након извођења пенала, а успешнији је био „Сутиван“ који је са 6:5 савладао екипу „Амадеус кафе Вила Пљевља“.

Ове четири екипе на терен ће већ у четвртак када су на програму полуфинални сусрети. У првој утакмици, која почиње у 21 сат, састају се „Формат 7“ и „Минимал“. Сат времена касније на терен ће „Прушка месопромет Франца“ и „Сутиван“.            .

Поражени из ова два сусрета састаће се у петак у утакмици за треће место, док ће се победници пласирати у финале Летње лиге Бродаре које је на програму, такође у петак у 22 сата.

Подели на мрежама

Повезани чланци