13. Меморијални турнир „Владимир Владе Брашанац“ у недељу у Коловрату

13. Меморијални турнир „Владимир Владе Брашанац“ у недељу у Коловрату

Турнир се ове године одржава 15 дана касније него претходних година и у нешто измењеној форми.

Прошле године је било за децу 98. годиште и млађа, а ове године ће учествовати сва годишта. Доћи ће екипе из Пљеваља, Нове Вароши, гледамо да доведемо и неку екипу из Босне и Херцеговине – каже координатор младих Коловрата Дарко Бојовић уз жељу да овај турнир, после Летње лиге Бродарева, постане највећи турнир код нас.

Ове године изостала је подршка општине па је највећи део средстава прикупљен средствима донатора.

Највише нам је помогла црква у Коловрату и поп Небојша, који је имао највише разумевања за овај догађај. Помогли су још и фирме Радуловић, Перспектива, кафе Бомбоњера и Интермецо и други локални привредници – захвалан је Бојовић.

Котизација је 4 хиљаде динара по екипи, а наградни фонд ће зависити од броја екипа, односно суме која се од котизација и спонзорстава сакупи до почетка турнира.Турнир почиње у недељу, 25. августа у 18 сати, а све утакмице биће одигране на теренима Основне школе „Милосав Стиковић“ у Коловрату.Дарко позива све оне који су слободни тај дан да присуствују једном  догађају који промовише спорт и здрав дух.

Најбољем играчу, стрелцу и голману турнира, поред диплома, биће уручени и пехари које је обезбедио Пријепољац Ацо Петровић, који живи и ради у Немачкој. Организатор турнира је Клуб младих „Коловрат“ и омладина Коловрата.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *