Само 15 дана од пожара у фабрици Трендтекс сви радници опет на послу

Само 15 дана од пожара у фабрици Трендтекс сви радници опет на послу

Свих 250 радника који су након избијања пожара, били или на одмору или распоређени по другим погонима, враћено је на посао. Нове машине су купљене и ради се пуним капацитетом у две смене.

Суанита Челебић, ПР менаџерка компаније Трендтекс
Оно све што смо обећали пре 15 дана, испунили смо. Посебну захвалност дугујемо свим запосленим који су се несебично дали, који су радили у магацинским просторима и премештали магацински материјал да би адаптирали простор за шивење. Створени су усlови да би радници могли несметано да раде. У току је и израда пројектне документације за нови објекат који ће бити на месту старог. Надамо се да ће бити спреман за производњу за четири месеца и савремено опремљен – каже ПР менаџерка компаније „Трендтекс“Суанита Челебић.

Како би превазишли кризни период, компанија Трендтекс стигла је помоћ пословних партнера.

Морам да се захвалим и свим нашим кооперантима који су се максимално ангажовали да нам ураде готове јединице и да нам обезбеде своје просторе. Захваљујем се овом приликом Меху Жиговићу и његовој производњи и браћи Хамзић који су своју производњу прилагодили нашим потребама па се радило у три смене. Захваљујем се и Техничкој школи која нам је омогућила да у њиховом просторијама ради наша моделарница, као и ЈКП „Лим“ које нам је помогло у рачишћавању отпада након пожара – истакла је Суанита.

Фирма Трендтекс још увек чека званичне податаке о процени штете и узроку пожара.

Пожар у магацину материјала у погону конфекције компаније Трендекс у Коловрату избио је 23. јуна, а ватра је захватила око 4000 квадратних метара пословног простора. У пожару су изгореле машине, материјали и готови производи који су били спремни за извоз.

Подели на мрежама

Повезани чланци