Армин Синачевић шампион Србије у бацању кугле – Дино Тумбул пети уз нови лични рекорд

Армин Синачевић шампион Србије у бацању кугле – Дино Тумбул пети уз нови лични рекорд

Армин Синанчевић, репрезентативац Србије и некадашњи члан пријепољског „Полета“, постао је првак Србије у бацању кугле на дворанском првенству у Београду. У истој дисциплини млади Дино Тумбул је остварио нови лично рекорд.

Армин Синанчевић из Бродарева, који сада наступа за екипу Црвене Звезде је до титуле шампиона у бацању кугле дошао резутатом 20 метара и 56 центиметара, оставивши иза себе Асмира Kолашинца, који је куглу бацио на даљину од 20 метара и 31 центиметар. Успех репрезентативца Србије и учесника Олимпијских игара у Токију је још већи знајући да долази након годину дана паузирања због повреде.

Пето место на првенству, у истој дисциплини, освојио је члан АК „Полет“ Дино Тумбул, остваривши нови лични рекорд у конкуренцији најбољих бацача кугле у Србији. Тумбул је до најбољег резултата у каријери дошао у трећој серији када је куглу бацио на даљину од 15 метара и 95 центиметара.

Запажен резултат у сениорској конкуренцији оствариоје још један члан АК „Полет“  ЕмирРовчанин. Иако још увек јуниор, Ровчанин је у дисциплини скок у вис такође заузео пето место прескочивши висину од 198 центиметара.У дисциплини троскок Анес Тумбул је остао без резултата због лакше повреде на такмичењу.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *