Бесплатни превентивни прегледи у недељу 22. децембра у пријепољској болници

Бесплатни превентивни прегледи у недељу 22. децембра у пријепољској болници

Прегледи ће се обављати од 8 до 16 часова у Дому здравља и Општој болници Пријепоље, а овога пута наши суграђани и суграђанке имаће прилику да ураде ултразвук абдомена, затим кардиолошки преглед који обухвата преглед ЕКГ-а и мерење крвног притиска, а моћи ће да ураде и анализу тумор маркера.

У пријепољској општој болници и Дому здравља у недељу, 22. децембра, наставља се акција бесплатних превентивних прегледа. Том приликом грађани и грађанке Пријепоља имаће прилику да, без упута лекара и здравствене књижице, провере своје здравствено стање.

Прегледи ће се обављати од 8 до 16 часова у Дому здравља и Општој болници Пријепоље,  а овога пута наши суграђани и суграђанке  имаће прилику да ураде ултразвук абдомена, затим кардиолошки преглед који обухвата преглед ЕКГ-а и мерење крвног притиска, а моћи ће да ураде и анализу тумор маркера.

Ултразвук абдомена ће се радити у кабинету за ултразвук Опште болнице, прегледи ЕКГ-а и мерење крвног притиска у амбуланти Опште медицине Дома здравља Пријепоље,  док ће се узорци за анализу тумор маркера давати у лабораторији , саопштено је из пријепољске опште болнице и Дома здравља.

Пацијентима који желе да ураде улттразвук абдомена саветује се да пре прегледа не би требало да доручкују нити да  пију кафу.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *