Бесплатни превентивни прегледи у недељу 22. децембра у пријепољској болници

Бесплатни превентивни прегледи у недељу 22. децембра у пријепољској болници

Прегледи ће се обављати од 8 до 16 часова у Дому здравља и Општој болници Пријепоље, а овога пута наши суграђани и суграђанке имаће прилику да ураде ултразвук абдомена, затим кардиолошки преглед који обухвата преглед ЕКГ-а и мерење крвног притиска, а моћи ће да ураде и анализу тумор маркера.

У пријепољској општој болници и Дому здравља у недељу, 22. децембра, наставља се акција бесплатних превентивних прегледа. Том приликом грађани и грађанке Пријепоља имаће прилику да, без упута лекара и здравствене књижице, провере своје здравствено стање.

Прегледи ће се обављати од 8 до 16 часова у Дому здравља и Општој болници Пријепоље,  а овога пута наши суграђани и суграђанке  имаће прилику да ураде ултразвук абдомена, затим кардиолошки преглед који обухвата преглед ЕКГ-а и мерење крвног притиска, а моћи ће да ураде и анализу тумор маркера.

Ултразвук абдомена ће се радити у кабинету за ултразвук Опште болнице, прегледи ЕКГ-а и мерење крвног притиска у амбуланти Опште медицине Дома здравља Пријепоље,  док ће се узорци за анализу тумор маркера давати у лабораторији , саопштено је из пријепољске опште болнице и Дома здравља.

Пацијентима који желе да ураде улттразвук абдомена саветује се да пре прегледа не би требало да доручкују нити да  пију кафу.

Подели на мрежама

Повезани чланци