Црвена Звезда и Партизан на кошаркашком турниру у Пријепољу

Црвена Звезда и Партизан на кошаркашком турниру у Пријепољу

Идеја о организовању турнира потекла је од неколико родитеља дечака који тренираји кошарку у кошаркашком клубу „Милешевац“, који је уједно и организатор турнира.

Захваљујући Рашу Јовановићу и бројним спонзорима успели смо да у Пријепоље доведемо сам крем српске кошарке где ће публика имати част да види екипе Црвене Звезде и Партизана, што се дуго на овим просторима није десило  – каже председник КК „Милешевац“ Игор Голубовић.

На турниру ће учествовати шест екипа. Поред Звезде и Партизана у Пријепоље долазе екипа Шапца, затим комшије из Нове Вароши, екипа Златара као и гости из Бијелог Поља.

Биће две групе по три екипе.У суботу ће се играти утакмице по групама, док нас у недељу очекују полуфиналне утакмице, утакмица за треће место и на карају финале – истако је Голубовић.

Турнир почиње у суботу у 13 сати. Прву утакмицу одиграће Милешевац и Златар, а затим следе и остале утакмице. Играће се четири четвртине по осам минута сходно пропозицијама такмичења. Голубовић позива све пријепољске љубитеље кошарке да дођу у суботу и недељу у салу Пријепољске гимназије.

Пријепољска публика ће у суботу и недељу имати прилику да види, не само будућност пријепољске већ и српске кошарке. Ту су деца, пре свега из Партизана и Црвене Звезде која ће за неколико година бити у репрезентацији Србије – каже Игор и позива на турнир све љубитеље добре кошарке.

Поред такмичарског карактера овај турнир је важан и за Телевизију Форум.

Ми смо дошли на идеју да нека додатна средства која ћемо ми сакупити у клубу уплатимо на рачун Телевизије Форум која води кампању за набавку опреме тако да још једном позивам све спортске клубове у Пријепољу да подрже ову акцију како би подржали рад једина праве локалне телевизије у нашем граду – истиче председник и тренер КК “Милешевац”.

За најбоље појединце и екипе на турниру  обезбеђени су пехари, медаље и захвалнице.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *