Да ли ће финансијска блокада ФК „Полимље“ угрозити почетак такмичења млађих селекција?

Да ли ће финансијска блокада ФК „Полимље“ угрозити почетак такмичења млађих селекција?

Како би се најмлађим фудбалерима Фудбалског клуба „Полимље“ омогућио наставак такмичења у својим лигама , које почиње већ за 15 дана, родитељи младих фудбалера и њихови тренери одржали  су састанак са представницима општинског руководства. Њихово такмичење  је под знаком питања због финансијске блокаде у којој се ФК „Полимље“ већ годинама налази.

Окупљени испред зграде општинске управе, најмлађи фудбалери ФК „Полимље“, њихови родитељи и тренери са нестрпљењем су очекивали почетак састанка са општинским руководством, од чијег исхода у многоме  зависи тек започета  фудбалска каријера за око 120 малишана, колико их тренира у најстаријем клубу у Пријепољу.

Састанку су присуствовали и представници ФК „Полимље“. Иако су родитељи у више наврата поменули да  они немају ништа против управе клуба и да ће као и до сада обезбедити средства за наставак такмичења, током састанка често је долазило до размимоилажења у ставовима.

Иако су више пута нагласили да не могу да покривају дугове клуба, које још увек није оправдало средства које је прошле године добило из буџета, општинско руководство, на челу са председником општине и председником Скупштине општине, обећало је да ће у најкраћем року покушати да изнађе решење.  

А да ли ће 18. августа млади фудбалери истрчати на терен и започети нову сезону у лигама ,за које су се својим трудом изборили прошле године, знаће се за пет дана, за када је председник заказао нови састанак на коме ће родитељи и малишани добити, како се надају, позитиван одговор. 

Опширније у видео прилогу:

Подели на мрежама

Повезани чланци