Ђаци „Валтера“ успешни на такмичењима из географије и биологије

Ђаци „Валтера“ успешни на такмичењима из географије и биологије

Са окружних такмичења из биологије и географије петоро ђака Основне школе „Владимир Перић Валтер“ вратило се са дипломама за једно од прва три места, док је ученица осмог разреда, Ерна Рондић, на републичком такмичењу из географије освојила друго место.

Да је географија занимљива наука која код ђака подстиче радозналост и жељу за откривањем нових предела, потврђују овогодишњи такмичари из Основне школе „Владимир Перић Валтер“, који су таленат према овом предмету обогатили вредним радом и учењем, што је резултирало дипломама.

Ученица осмог разреда Ерна Рондић освојила је друго место на републичком такмичењу из географије, док је из истог предмета Саид Мусабеговић из седмог разреда био трећи на окружном такмичењу.

Одличан успех на овогодишњим такмичењима остварили су и ђаци који су се такмичили из биологије.

Са окружног такмичења са дипломама за освојено друго место вратили су се ученица петог разреда Софија Свичевић и ученик шестог разреда Амил Рондић, док су ученице седмог разреда Марта Свичевић и Андреа Љуштановић биле треће.

Учешћем на такмичењима ђаци су учврстили своје знање из географије и биологије, имали прилику да упознају вршњаке из других градова који имају слична интересовања, а постигнути успеси их мотивишу да и убудуће наставе да се такмиче и унапређују своја знања.

Подели на мрежама

Повезани чланци