Дом културе Пријепоље – садржајан програм поводом Дана општине

Дом културе Пријепоље – садржајан програм поводом Дана општине

Дом културе Пријепоље је поводом предстојећег Дана општине и 45 година свог постојања припремио занимљив и садржајан програм.

У холу Дома културе у наредних седам дана сви заинтересовани моћи ће да погледају изложбу „Богатство различитости“, на којој је представљено културно наслеђе општине Пријепоље. У уторак са почетком у 20 сати Омладинска сцена Аматерског позоришта Дома културе извешће представу „Тако је било“, док ће се у среду, у исто време, Вечерња сцена представити комадом „Омер и Мерима“ са којом су учествовали на Републичкој смотри.

У четвртак нас очекује обележавање 45 година постојања и успешног рада Дома културе Пријепоље уз једно сјајно музичко – поетско вече у којем учествују наш познати песник Марко Милошевић, а уз музичку подршку познатог певача Бориса Режака. Овим путем позивамо све наше пријатеље и поштоваоце рада Дома културе да дођу и заједно прославимо 45 година рада – каже директорка Дома културе Пријепоље Адмира Хамидовић.

Од петка до недеље, у оквиру „ПП Феста“, на платоу испред Дома културе, очекују нас три концерта.

Велику сцену, која ће бити монтирана на платоу, отвориће наш локални бенд “Ла кампанела” који ће бити предгрупа за велик концерт групе Валентино. У суботу, 6. јула очекује нас концерт Жељка Васића, док ће у недељу 7. јула концерт одржати Ален Исламовић када ћемо имати прилику да се подсетимо свих хитова Дивљих јагода и Бијелог дугмета. Тако да сви они који дођу моћи ће да уживају у једном богатом програму музичком програму који смо припремили за Дан општине – најављује Адмира Хамидовић.

Недеља поподне резервисана је за најмлађе.

Нешто што ће се такође догодити на Дан општине , конкретно у недељу 7. јула, а што желимо да приредимо за наше најмлађе, јесте поподневни програм за наше малишане . Позивамо све да нам се придруже на платоу. Уз музику и менторску подршку осликаћемо плато шареним кредама, а ту ће бити и аниматори, кловн и маскоте тако да ће то бити један заиста богат програм за најмлађе – каже директорка Дома културе Пријепоље.

Из Дома културе напомињу да су концерти и остали програми бесплатни за све посетиоце.

Подели на мрежама

Повезани чланци