Економско-трговинској и Техничкој школи уручена опрема за израду и пласман сувенира

Економско-трговинској и Техничкој школи уручена опрема за израду и пласман сувенира

Опрема за израду и пласман сувенира, набављена у оквиру пројекта ,,Нове идеје за нове послове – Идеја Лаб”, уручена је данас Економско-трговинској и Техничкој школи. Поред две средње школе, у пројекат су укључени Канцеларија за младе, општна Пријепоље, Регионална развојна агенција Златибор и Кластер текстилаца.

Опрему у вредности од 590.000,00 динара школама су уручили представници локалне самоуправе, коja je била задужена за расписивање тендера за њену набавку. Пројекат финансира Министарство омладине и спорта, како би подстакло сарадњу између образовног и привредног сектора и развој предузетничког духа код младих.

Представници школа су рекли да је ова подршка у виду опреме изузетно значајна за даљи развој омладинског предузетништва и повезивање економије, текстилства и туризма.

Пројекат ,,Нове идеје за нове послове – Идеја Лаб” се спроводи у оквиру Јавног конкурса за подршку јединицама локалних самоуправа у спровођењу омладинске политике на локалном нивоу, а укупна вредност пројекта је око 1.300.000,00 динара.

Опширније у видео прилогу:

 

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *