Ивана Драгутиновић Соколовски о ТВ Форум – Савремена телевизија са грађанским приступом друштву

Ивана Драгутиновић Соколовски о ТВ Форум – Савремена телевизија са грађанским приступом друштву

Ивана Драгутиновић Соколовски гаји веома јаке емоције према родном граду свога оца у коме је проводила доста времена током свог детињства. Отуда и жеља да,  када је у Београду, увек буде информисаана о догађањима у Пријепољу. Сматра да је појава Телевизије Форум у овом граду, пре више од једне деценије, феноменална ствар за све оне који воле Пријепоље.

Телевизија Форум је увек била врло алтернативна и визионарска, са једним савременим, модерним, грађанским приступом животу, друштву, односу према уметности и сагледавању свих друштвених појава. И зато мислим да она има огроман значај за све. У средини као што је Пријепоље имати овакву телевизију, која је на једном високом организационом и менталном нивоу, концептуално и контекстуално, је огроман подвиг. Мислим да ова телевизија мора да опстане, да живи и да се развија. Мора да има подршку зато што је од изузетног значаја колико год то људи, можда не виде у датом тренутку. Међутим, када прође време, када се слегну неке ствари видећемо да је историја најбољи судија – Драгутиновић Соколовски.

Десет година је била у уметничком савету милешевске колоније и сматра да Телевизија Форум има веома важну улогу у њеном раду.

Да није било Телевизије Форум ми не би имали никакав траг у времену, снимке, праћење, ни филмове које је Телевизија Форум урадила за Уметничку колонију „Милешева“. Просто речено, мени Пријепоље без Телевизије Форум постаје једна апсолутна касаба, а овако има прилику да постане нешто сасвим другачије – искрена је Ивана Драгутиновић Соколовски.

А за набавку опреме, која ће омогућити технички квалитетније видео садржаје неопходно је прикупити 474 хиљаде динара. До сада је прикупљено непуних 170 хиљада динара. Сав новац који се прикупи и који се донира биће употребљен искључиво за набавку опреме и не може се искористити у друге сврхе. Донирати можете онлајн на сајту донације.рс или уплатом на жиро рачун Форума жена Пријепоља: 105-2241595-60

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *