Како заједничко двориште може постати права цветна оаза?

Како заједничко двориште може постати права цветна оаза?

Како заједничко двориште може постати права цветна оаза и простор за дружење уз кафу можемо видети на примеру једног цветног кутка у стамбеном блоку Стадион, који је, уз помоћ својих комшиница и комшија, уредила Изета Станић, просветна радница у пензији.

Сваки дан Изете Станић почиње испијањем јутарње кафе на тераси, са које погледом милује цветну оазу, уживајући у опојном мирису ружа, што је чини срећном и даје јој позитивну енергију за цео дан.

Скицу за цветну оазу начинила је сама, поручила прве саднице и кренула са радом, након чега је добила свесрдну подршку и помоћ свог комшилука и заједнице.

Приликом креирања баште водила је рачуна да сади цвеће које цвета у различитим периодима године, како би заједничка башта увек била раскошна.

Уколико и ви имате своју цветну оазу коју сте са љубављу уредили, позивамо вас да учествујете у нашој акцији „За цветне оазе Пријепоља, Нове Вароши и Прибоја“. Пријаве су отворене до краја јуна, а довољно је послати 10 фотографија баште или балкона са вашим именом и презименом, адресом и кратким описом баште на имејл адресу cvetneoaze@gmail.com.

Више у видео прилогу:

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци