Кошаркашице ОШ “Милосав Стиковић” треће у Србији

Кошаркашице ОШ “Милосав Стиковић” треће у Србији

Након освојеног другог места у својој групи девојчице из Коловрата су у борби за треће место биле боље од вршњакиња из Смедеревске Паланке и тако оствариле најбољи резултат у последње три године. Одбојкаши “Фап Ливнице” у 8. колу поражени након пет сетова, док су пораз у 10. колу претрпеле и одбојкашице “Трендтекса”.

Младе кошаркашице Основне школе „Милосав Стиковић“ из Коловрата освојиле су треће место на државном школском првентву које је одржано у Караташу код Кладова. Након освојеног другог места у својој групи оне су у борби за треће место биле боље од вршњакиња из Смедеревске Паланке и тако оствариле најбољи резултат у последње три године.

Пре две године ученице Основне школе „Милосав Стиковић“ освојиле су шесто место, док су прошле године биле четврте. Прво место на турниру припало је девојчицама из Опова од којих су пријепољске кошаркашице поражене у групној фази, и оне ће представљати Србију на Светском школском првенству у Задру.

Одбојкаши „Фап Ливнице“ поражени су у 8. колу Друге лиге Запад. Бољи од пријепољских одбојкаша био је „Грачац“, који је у сали Пријепољске гимназије, након пет одиграних сетова, славио резултатом 3:2. Након освојеног бода одбојкаши „Фап Ливнице“ остали су на претпоследнјем месту на табели са пет освојених бодова. У наредном колу пријепољски одбојкаши гостују у Крушевцу, екипи „Антене“.

У 10. колу Међурегионалне лиге Златиборског и Моравичког округа одбојкашице „Трендтекса“ поражене су на свом паркету од екипе „Таре“ из Бајине Баште резултатом 3:1. Након девет одиграних утакмица пријепољске одбојкашице су шесте на табели, али имају и утакмицу мање. У последњем колу јесењег дела првенства одбојкашице „Трндтекса“ гостују у Ариљу екипи „Будућности“.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци