Лабораторија „Аквалаб плус“ и у Пријепољу (ВИДЕО)

Лабораторија „Аквалаб плус“ и у Пријепољу (ВИДЕО)

Лабораторија „Аквалаб плус“ основана је 2003. године, као прва приватна здравствена установа са дозволом за вршење генетских анализа. Брз развој крунисан је 2012. године, успостављањем сарадње са Синлабом, највећим европским ланцем лабораторија. Ово партнерство, најсавременија опрема и стручни кадар гаранција су квалитета и поузданости. Свечаном отварању су присуствовали бројни здравствени радници и успешни привредници а пацијентима ће убудуће бити доступне лабораторијске анализе које су раније морали вршити у већим градовима.
Генерални директор Синиша Д. Вучинић истиче да су цене у свим лабораторијама „Аквалаб плус“ исте и да су међу најповољнијим у држави. Међутим, највећи квалитет „Аквалаб Плус“-а, који их издваја у односу на друге здравствене установе, је стручност запослених, каже Вучинић.
Дипломирана фармацеуткиња Снежана Трнавац каже да су пацијентима сада доступне лабораторијске анализе, које су се раније могле вршити само у великим градовима, као и анализе које, захваљујући партнерима, у региону врши једино „Аквалаб плус“.


У лабораторији „Аквалаб плус“ истичу да је цена основних анализа крвне слике само 250 динара, а за пензионере, труднице и децу важи стални попуст од 15 одсто. По узорке долазе и на кућну адресу.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *