Летња лига Бродарево улази у завршницу – На програму утакмице четвртфинала

Летња лига Бродарево улази у завршницу  – На програму утакмице четвртфинала

Након дана паузе, на теренима Спортског центра „Јалија“ у понедељак се наставља Летња лига Бродарево 2021. На програму су утакмице четвртфинала.

У првој четвртфиналној утакмици од 19.30 сати састају се „Минимал“, који је као првопласирани у групи Д директно изборио пласман међу осам најбољих екипа и „Плумбер“ који је у борби за четвртфинале био бољи од „Инекс Соколице“. Сат времена након њих, у другом четвртфиналу састају се “Сутиван“ и „Кафе Мистик – Фризерски салон Нино – ДОО Вилчић“.

Од 21.30 на терен ће екипе „Колобау 12“ и „ЦС Бродарево“, док ће последњи четвртфинални дуел на “Јалији” одиграти „Прушка месопромет Франца“ и „ДОО Баћовић Никшић“. Овај сусрет почиње у 22.30.

Победници ће обезбедити пласман у полуфинале, које је на програму већ у уторак. Ко ће бити победник 17. издања Летње лиге Бродарево сазнаћемо у четвртак 29. јула када су на програму одлучујуће утакмице. Најпре сусрет за треће место, које почиње у 21, а затим и финале које је на програму у 22 часа. Наградни фонд турнира износи рекордних милион динара.   

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци