Малишани ПУ „Миша Цвијовић“ израдили честитку свом  граду поводом Дана општине

Малишани ПУ „Миша Цвијовић“ израдили честитку свом  граду поводом Дана општине

„Растимо заједно мој вољени граде“ била је тема креативне радионице која је одржана у Библиотеци „Вук Караџић“ . На њој су малишани старије групе вртића „Наша радост“  Предшколске установе „Миша Цвијовић“ своје жеље преточили у честитку своме граду поводом Дана општине Пријепоље.

Поводом Дана општине Пријепоље Дечије одељење Библиотеке „Вук Караџић“ традиционално организује креативне радионице са децом из Предшколске установе „Миша Цвијовић“.

Дечица предшколског узраста су уз помоћ својих васпитачица и наших библиотекара са дечијег одељења израдили честитку граду коју ће уручити представнику општине  на свечаној седници. Нама је велико задовољство што смо у могућности да пружимо деци прилику да изразе и развију своју креативност, а све то на задовољство свих нас – каже в.д. директорке Библиотеке „Вук Караџић“ Камала Кашић.

Овога пута малишани старије групе вртића „Наша радост“ имали су задатак да направе групну честитку на којој ће се наћи њихове жеље поводом предстојећег Дана општине. Радионица је пробудила дечију машту све са циљем да имају што боље услове за своје одрастање. Деца су на својим цртежима, који су касније завршили на групној честитки, наводила различите жеље.

Данас смо дошли да у оквиру прославе Дана општине реализујемо радионицу на тему „Растимо заједно мој вољени граде“. Деца су кроз различите ликовне радове  показала своју креативност, дале предлоге нашем општинском руководству за нешто што нам у нашем граду недостаје  и надам се да ће се ускоро то реализовати – објаснила је повод одржавања ове радионице васпитачица старије групе вртића „Наша радост“ Јелена Милановић.

Честитка ће у недељу, 7. јула, на свечаној седници Скупштине општине, бити уручена представницима општинског руководства. На њима је да те жеље испуне. Надамо се да жеље ових малишана неће остати само на цртежима. 

Подели на мрежама

Повезани чланци