Малишани стамбеног блока Централа забавили себе и одрасле

Малишани стамбеног блока Централа забавили себе и одрасле

На идеју да слободно време током летњег распуста проведу што квалитетније деца су дошла сама, уз велику помоћ и подршку својих родитеља и комшија.

Ово је велики помак за сву децу да се друже током летњег распуста, да се играји и мислим да би требало овако чешће да се окупљају и организују овакве приредбе. Деца су сакупила нешто новца и купила слаткише и сокове како би послужили присутне гледаоце. Што се тиче улазница оне су симболичне, колико ко да. Деца ће то после поделити и купити себи нешто – истакао је један од оних који је највише помогао деци у организацији приредбе Џенан Јакуповић.

Малишани су данима чистили, уређивали и декорисали простор између зграда који им је послужио као сцена на којој су пред многобројним посетиоцима извели специјално осмишљене кореографије, рецитације, скечеве, које су данима припремали и увежбавали са са васпитачицама Иреном и Марином које живе у комшилуку.

Како кажу решили су да организују ову приредбу како би се што више дружили уместо да седе у стану и играју игрице.

Родитељи, баке, деке, комшије одушевљени су иницијативом и самоорганизовањем својих малишана. Забава је пријала свима, и извођачима и гледаоцима, а заједничка жеља је да овакав вид креативног дружења наставе.

Опширније о томе шта кажу малишани о томе какосу организовали приредбу погледајте у видео прилогу:

 

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *