Матуранти Економско-трговинске и Техничке школе обележили крај средњошколског образовања

Матуранти Економско-трговинске и Техничке школе обележили крај средњошколског образовања

Крај свог средњошколског образовања матуранти и матуранткиње Економско-трговинске и Техничке школе обележили су дефилеом пријепољским улицама и журком уз трубаче на спортским теренима ОРСИ.

У свечани дефиле ђаци су кренули  од школе преко Шарамповског моста, до Дома културе, где су застали и запевали неколико песама.

Преко новог моста упутили су се затим до спортских терена ОРСИ, где су уз звуке трубе наставили журку којом су се опростили од школе, професора, али и једни од других, будући да ће студије многе одвести у супротним смеровима. Средњошколских дана ће се ипак, кажу, сви са задовољством сећати.

На својеврсној животној раскрсници често није лако донети исправну одлуку и изабрати прави образовни или пословни пут. Већина је, бар судећи према нашој анкети, одлучила да настави са школовањем.

Са песмом и весељем око 120 матураната и матуранткиња Економско-трговинске и око 90 Техничке школе затворили су једно важно поглавље своје биографије, а ми им желимо много успеха у даљем школовању и раду.

Више у видео прилогу:

Подели на мрежама

Повезани чланци