Матуранти Пријепољске гимназије – опроштај уз песму и трајна пријатељства

Матуранти Пријепољске гимназије – опроштај уз песму и трајна пријатељства

У гимназијама у целој Србији данас се завршава школска година за ученике четвртог разреда, а матуранти и матуранткиње Пријепољске гимназије завршетак школовања прославили су испред школе. Предстоји им матурски испит и одбрана матурског рада, 10. јуна ће бити додела диплома, а 16. јуна матурско вече. Са нама су поделили своје утиске о протеклом школовању у гимназији, дружењу и открили нам своје планове за наставак образовања.

Матуранти и матуранткиње два одељења друштвено језичког и по једног одељења природно-математичког и рачунарског смера уз музику, игру и песму опростили су се од Пријепољске гимназије, у којој су, како кажу, стекли знања и пријатељства за цео живот.

Ова генерација броји 73 матуранта и матуранткиње, а већина планира да настави своје школовање на некој од високошколских установа у земљи или иностранству.

Директор Војислав Чабаркапа је честитао матурантима завршетак средњошколског школовања и пожелео пуно успеха у наставку образовања.

Идућег петка, 3. јуна, са школом завршавају матуранти средњих стручних школа, и трогодишњих и четворогодишњих, а ученици осмог разреда наставу похађају до 10. јуна. За све остале основце и средњошколце школска година траје до 24. јуна.

Више у видео прилогу:

Подели на мрежама

Повезани чланци