Награђена разгледница ТО Пријепоље са Светим бором у Каменој Гори

Награђена разгледница ТО Пријепоље са Светим бором у Каменој Гори

Туристичка организација Пријепоље освојила је друго место у категорији разгледница на 15. изложби сувенира и туристичких публикација одржаној у Лесковцу. На јубиларној изложби, чији је домаћин била Туристичка организација града Лесковца, окупило се више од  четрдесет туристичких организација из целе Србије, а награде су додељене у 11 категорија.

Свети бор у Каменој Гори налази се на разгледници којом је Туристичка организација Пријепоље освојила друго место на Изложби сувенира и туристичких публикација у Лесковцу.

Велики број разгледница је занимљив и одаје неку причу. Само сунце које се појављује из бора је заиста интересантно приказано на овој разгледници и вероватно је то негде био од разлога за награду. 40 Туристичких организација је учествовало на изложби – каже в.д директорке Туристчке организације Пријепоље Драгана Вараклић.

Ово није прво признање које је Туристичка организација Пријепоља осовојила у Лесковцу. Пре три године било је то друго место за промо филм. Зато учешће на оваквим дешавањима има вишеструк значај.

Нама је битно да узмемо учешће на што више промотивних активности, из разлога што у Лесковац дође велики број колега, посетилаца и новинара који пропрате изложбу. Самим тим и ми посатјемо видљивији. Али свакако, када негде освојимо неку награду, то је нама додатни подстрек да идемо у правом смеру када израђујемо наше промо материјале – истиче Драгана Вараклић.

Са разгледницама и другим промо материјалом, Туристичка организација Пријепоље представља се и на 53. Међународном сајму туризма у Новом Саду, који ће трајати од 17. до 19. новембра.

Подели на мрежама

Повезани чланци