Нови кутак за игру малишана у насељу Равне

Нови кутак за игру малишана у насељу Равне

У оквиру пројекта “Лепши кутак за малишане“ неформална група „Млади са Равана“ набавила је и поставила две љуљашке и клацкалицу, захваљујући платформи Промени.рс. Мобилијар за децу је постављен на игралишту на коме су прошле и претпрошле године млади преко Дивац омладинског фонда поставили справе за теретану на отвореном и кош са мањим тереном.

Клацкалице и љуљашке су изазвале одушевљење код малишана насеље Равне, који су са задовољством помогли у њиховом постављању. Вредност пројекта је 500 долара, а платформа Промени.рс намењена је свима који желе да се покрену како би створили позитивну промену у својој локалној средини.

Платформа је покренута кроз пројекте „Твоје место у Србији“, које Национална коалиција за децентрализацију спроводи у партнерству са Организацијом ЦРТА, Фондацијом Јелена Шантић, Медиа реформ центром Ниш, организацијама ОРКА и „Грађани имају моћ“ и Београдским центром за безбедносну политику, уз подршку Америчке агенције за међународни развој USAID.

Како би комплетирала игралиште, група „Млади са Равана“ на челу са Дином Кукуљац као наредну омадинску иницијативу планира изградњу терена за мали фудбал.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци