Нови лични рекорд Николине Пејатовић – Победа „Јасена“ и пораз „Полимља“ на старту нове сезоне

Нови лични рекорд Николине Пејатовић – Победа „Јасена“ и пораз „Полимља“ на старту нове сезоне

Млада аталетичарка Атлетског клуба „Полет“ досадашњи најбољи резултат поправила је за 4 центиметра и тако се приближила норми за Европско првенство за млађе јуниорке. Нову сезону фудбалери „Јасена“ почели су победом, док је „Полимље“ на премијери доживело убедљив пораз.

Чланица Атлетског клуба „Полет“ из Пријепоља Николина Пејатовић освојила је прво место на такмичењу Купа Централне Србије и Купа Београда. До првог места дошла је прескочивши лествицу на висини од 174 центиметра поправивши тако лични рекорд за 4 центиметра. Николини недостају још два центиметра до испуњења норме за Европско првенство за млађе јуниорке.

На Међународном атлетском митингу у Сокоцу наступила су два атлетичара АК Полет. Емир Ровчанин је у дисциплини скок у вис освојио прво место прескочивши 2 метра и 5 центиметара, док је у истој дисциплини Маид Прељевић заузео треће место.

Фудбалери „Јасена“ из Бродарева победом су стартовали у новој сезони Западно моравске зоне. У оквиру првог кола, које је због лошег терена на Росуљама одиграно на стадону Полимља, савладали су екипу Парменца резултатом 4:1. Троструки стрелац за Броадаревце био је Ђурђевић, док је један погодак постигао Брашњовић. У наредном колу очекује их гостовање у Прибоју, екипи „Фапа“.

Иако је одигравање прве утакмице фудбалера „Полимља“ било под знаком питања, пријепољски фудбалери су ипак отпутовали у Ужице где су у оквиру првог кола убедљиво поражени од домаћег „Јединства“ резултатом 5:0. Наредног викенда, у оквиру другог кола, на свом терену дочекаће Парменац.

Подели на мрежама

Повезани чланци