Почела акција “За цветне оазе Пријепоља, Нове Вароши и Прибоја”

Почела акција “За цветне оазе Пријепоља, Нове Вароши и Прибоја”

Тринаесту годину за редом Форум жена Пријепоља и телевизија Форум, уз помоћ пријатеља акције, организују избор најлепших цветних оаза Пријепоља, Нове Вароши и Прибоја. Пријава за акцију креће данас и трајаће до 30. јуна.

Сви љубитељи цвећа на фото конкурс „За цветне оазе Пријепоља, Нове Вароши и Прибоја“ могу се пријавити до 30. јуна у поноћ, тако што ће на имејл адресу cvetneoaze@gmail.com послати 10 фотографија своје баште или балкона, са подацима: име, презиме, адреса, број телефона и кратак текст о својој цветној оази. Фотографије треба да буду у размери 16:9, односно фотографисане хоризонтално, најмање резолуције 800 х 600 пиксела.

По завршетку рока за пријаве на фото конкурс, почеће гласање на фејсбук страници „За цветне оазе Пријепоља, Нове Вароши и Прибоја“, где ће сви љубитељи цвећа моћи непосредно да гласају за најлепшу башту или балкон овогодишње акције. Један лајк бројаће се као један глас.

Стога, апарате или мобилне телефоне у руке, фотографиште своје цветне оазе и пошаљите их на имејл адресу cvetneoaze@gmail.com.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци