Пријепољска гимназија: Пријављивање за пријемни испит за одељење рачунарског смера

Пријепољска гимназија: Пријављивање за пријемни испит за одељење рачунарског смера

До 7. априла траје пријављивање ученика за полагање пријемног испита за упис одељења ученика са посенбим способностима за рачунарство и информатику у Пријепољској гимназији за школску 2020/21. годину.Због ванредног стања пријављивање ће се ове године обављати искључиво електронски, путем веб пријаве, која се налази на адреси: prijavazaprijemni2020.mpn.gov.rs.

Пријепољска гимназија и ове године планира да упише одељење ученика са посебним способностима за рачунарство и информатику. Пријављивање ђака за полагање пријемног испита је почело 31. марта и трајаће до уторка 7. априла. Све детаљне информације око електронског пријављивања могу се наћи на сајту Пријепољске гимназије.

Министарство просвете је саопштило да  ће реализацији ових испита приступити на досадашњи начин када се епидемиолошки ризици сведу на најмању могућу меру. До тада ће средњим школама бити доступни подаци о броју заинтересованих ученика и предложени начини организације бесплатне онлајн припремне наставе.

За сва питања, примедбе, сугестије или могуће проблеме који би могли да се јаве у вези са електронским пријављивањем за полагање пријемног испита, као и за сва друга питања у вези са пријављивањем и полагањем пријемних испита за упис у школе за ученике са посебним способностима, отворена је електронска адреса prijemni.ispiti.srednje@mpn.gov.rs.

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *