Пријепољски риболовци други у Пожеги

Пријепољски риболовци други у Пожеги

На првом овогодишњем такмичењу такмичари Општнске организације спортских риболоваца „Лим“ били су други у екипној конкуренцији, а на подијум су се попели и у појединачној конкуренцији. Викенд за нама обележили су порази „Полимља“ и „Јасена“ у 22, колу Западно моравске зоне, док су рукометашице „Пријепоља“ победом завршиле дебитантску сезону у Супер Б лиги.

На свом првом овосезоском наступу, такмичари Општинске организације спортских риболоваца „Лим“ из Пријепоља попели су се на подијум. На 29. Меморијалном купу „Миковић Спасоје Спале“, који организује „Скрапеж“ из Пожеге, пријепољски риболовци освојили су екипно друго место, док је Миодраг Шћепановић појединачно био први у сектору Б, а Предраг Пурић други у сектору Ц. Прво место припало је екипи „Мрвица“ из Пожеге, а треће екипи „Лим – Стари град“ из Прибоја.

Фудбалери „Полимља“ доживели су пораз у 22. колу Западно моравске зоне. Боља од пријепољских фудбалера била је водећа екипа „Слободе“ из Чачка која је славила резултатом 3:0. Упркос поразу „Полимље“ је, са 21 освојеним бодом,  задржало 11. позицију на табели које гарантује опстанак у лиги. На руку пријепољским фудбалерима иде податак да су сви тимови који се боре за опстанак, а то су „Златар“, „Јасен“ и „Пријевор“ такође претрпели поразе, осим „Савинца“ који забележио очекивану победу против „Парменца“. Наредног викенда очекује их тешко гостовање у Трбушанима, четвртопласираној екипи „Полета“.

И фудбалери „Јасена“ из Бродарева доживели су пораз у овом колу. На гостовању у Заблаћу успешнија је била екипа „Омладинца“ која је славила резултатом 2:1. Са 24 освојена бода бродаревски фудбалери задржали су 10. место на табели па и њих до краја првенства очекује борба за опстанак у лиги. Прилику да тај циљ и остваре имаће већ у наредном колу када ће на стадиону Росуље дочекати екипу „Пријевора“.

Рукометашице „Пријепоља“ победом су завршиле првенство у Супер Б лиги. У оквиру последњег 22. кола савладале су екипу „Зајечара“ резултатом 36:31. Са скором од 4 победе и 16 пораза, односно 8 освојених бодова пријепољске рукометашице дебитантску сезону у у Супер Б лиги завршиле су на 9. месту. По пропозицијама тренутни пласман не обезбеђује опстанак у лиги, али због најављеног иступања неких екипа из лиге неће бити изненађење ако и наредне године у Пријепољу будемо гледали суперлигашке утакмице.

Подели на мрежама

Повезани чланци