Радови на санацији равног крова у Пријепољској гимназији при крају, ремонт котларнице још није почео

Радови на санацији равног крова у Пријепољској гимназији при крају, ремонт котларнице још није почео

Поред редовних летњих радова на одржавању и кречењу учионица, распуст у Пријепољској гимназији се користи и за санацију равног крова између школске зграде и зграде спортске дворане. Планиран је и ремонт котларнице, али још увек није извесно када ће радови почети.

Дугогодишњи проблем прокишњавања равног крова над ходником између спортске дворане и школске зграде овог лета ће коначно бити решен. Радови се приводе крају, а за њихово извођење редовним годишњим планом из општинског буџета су опредељена два милиона динара.

Image1

Директор Пријепољске гимназије Војислав Чабаркапа, каже да реконструкција крова траје већ месец дана, али да је од извођача радова, фирме  „ЕС Енерго“ из Београда, јутрос добио обећање да ће сви радови бити завршени до суботе, 20.августа. Чабаркапа је додао да је рок за завршетак радова продужен због лошег времена и самим тим споријег процеса везивања бетонских плоча на равном крову.

У сарадњи са Јавним комуналим предузећем Лим планирани су радови и на котларници.

Војислав Чабаркапа, директор Пријепољске гимназије
Војислав Чабаркапа, директор Пријепољске гимназијe

„Када је у питању ремонт котларнице, то сам Комуналном предузећу сугерисао да треба да се ради одмах по завршетку грејне сезоне, јер смо прошле године имали доста проблема са грејањем“, каже директор Пријепољске гимназије. „Јавно комунално предузеће је прихватило да буде извођач радова, али чекају набавку одређених делова. Од тог предузећа сам добио уверавања да ће сви радови у оквиру расположивих средстава бити завршени благовремено“, истиче Чабаркапа и додаје да је спецификација трошкова за ремонт котларнице на време одрађена, према средствима финансијског плана школе.

Близу два милиона динара из општинског буџета издвојена су и за радове у Економско-трговинској и Техничкој школи, који се такође приводе крају.

Подели на мрежама

Повезани чланци