Почиње реконструкција спортске сале у Основној школи „Милосав Стиковић“ у Коловрату

Почиње реконструкција спортске сале у Основној школи „Милосав Стиковић“ у Коловрату

Годину дана након потписивања уговора о реконструкцији спортске сале у Основној школи „Милосав Стиковић“ у Коловрату, прибојске фирме „Декор инвест“ и „Цинцовић доо“, којима је поверен овај посао, почеће са радовима.

На састанку који је одржан 28. новембра извођач радова је званично уведен у посао. Састанку су присуствовали представници европског Прогреса, надзорни орган, представници локалне самоуправе и школе и договорено је да радови почну у суботу, када ђаци нису у школи. Прво ће радити замену столарије, припрему за фасадерске послове, као и унутрашње радове, на које не утичу временске прилике. Након прве посете представника ЕУ Про договорено је да се изведу додатни радови, фасада пре свега, тако да смо са почетних 56.000 евра дошли  до 13 милиона динара – каже члан Општинског већа Едиб Кајевић уз напомену да је додатна средства обезбедила општина Пријепоље. 
Средства за извођење ових радова обезбеђена су на основу уговора о донацији за развој заједнице спортом за све, који је закључен између општине Пријепоље и Канцеларије Уједињених нација за пројектне услуге преко развојног програма ЕУ про. Реконструкција спортске сале у Основној школи „Милосав Стиковић“ у Коловрату нашла се међу 37 подржаних пројеката локалних самоуправа у Шумадији, Западној, Јужној и Источној Србији.

Подели на мрежама
Новинарка

Повезани чланци

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *