Рукометашице ЖРК „Пријепоље“ почињу такмичење у Супер Б лиги

Рукометашице ЖРК „Пријепоље“ почињу такмичење у Супер Б лиги

Утакмицом против екипе „Панчева“ рукометашице Женског рукометног клуба „Пријепоље“ у суботу почињу такмичење у Супер Б лиги. Примарни циљ ове сезоне је опстанак у лиги, а тренер екипе Дејан Ћубић најављује велику борбу своје екипе са знатно искуснијим тимовима из познатих рукометних центара широм Србије.  

После неколико година екипа ЖРК „Пријепоље“  успела је прошле сезоне да се пласира у Супер Б лигу, чиме су остврили највећи успех у историји клуба. Сада им предстоји знатно тежи део посла. У конкуренцији 11 изузетно квалитетних екипа циљ је да се прве сезоне избори опстанак у лиги.

Костур екипе која је прошле сезоне изборила пласман у Супер Б лигу остао је исти, уз неколико појачања са стране. Са припремама су почели још у августу. Тренер Ћубић задовољан је досадашњим радом младих рукометашица, иако су имали и одређених проблема.

Већ на старту првенства очекује их веома тежак посао. У госте им долази екипа ЖРК „Панчево“. У питању је искусна екипа која је увек у врху табеле, а и ове сезоне има највише амбиције.

Утакмица се игра у суботу, у сали Пријепољске гимназије са почетком у 17 сати, а из клуба позивају све љубитеље рукомета да дођу и подрже младе пријепољске рукометашице у првој суперлигашкој женској рукометној утакмици у Златиборском округу.

Опширније о томе шта тренер Дејан Ћубић очекује од своје екипе у новој сезони погледајте у видео прилогу:

Подели на мрежама
Новинар

Повезани чланци